Povratak na listu

Metta Float

Dobro došli u Metta Float Yoga & SUP studio, prvi hrvatski centar za SUP YOGU & Stand Up Paddling smješten u jedinstvenom Medulinskom zaljevu, na plaži Bijeca koju obrubljuje 12 otočića našeg predivnog Jadranskog mora.

Metta Float Yoga & SUP za Vas radi isključivo na najkvalitetnijim i najsuvremenijim BOGA daskama uz vodstvo licenciranih SUP i SUP YOGA trenera. Nudimo vam vježbanje u malim grupama te individualne programe. Od programa izdvajamo rente SUP dasaka, SUP Glow Night izlete,SUP YOGA satove, SUP Island izlete, SUP Sunset izlete .

Preoznatljivi smo po našim SUP GLOW NIGHT noćnim turama. Riječ je o našem najpopularnijem izletu, iskustvu koje doista ne biste trebali propustiti. Daske su opremljene vodootpornim LED osvjetljenjem koje stvara super "cool" svjetleći spektakl. Izlet je vođen, a ruta uključuje veslanje kroz mirno more zaljeva, na osvijetljenoj dasci, što vam omogućava da zavirite u podmorski svijet te uživate u "paddlingu" na jedan posve nov i uzbudljiv način!

Zaveslajte s nama i doživite jedinstveno iskustvo. Otkrijte zabavu u učenju dok se prilagođavate kretanju daske, kao i u konstantnom izazovu održavanja ravnoteže, pravilnom disanju i fokusu koji su potrebni da biste se održali na dasci. Prilikom vježbanja na otvorenom osjeća se istinsko jedinstvo s prirodom, ljudima i svemirom.

Dođite i iskusite čaroliju. Otisnite se i zaveslajte na SUP dasci.

Povratak na vrh

Pogledajte još: