Povratak na listu

SUP Glow Night Tour

Šuškanje mora pod nogama i zvjezdano nebo nad glavama - isprobajte jedinstveno iskustvo vođenih tura noćnog veslanja na SUP dasci - SUP Glow Night Tour!

Šuškanje mora pod nogama i zvjezdano nebo nad glavama – isprobajte jedinstveno iskustvo vođenih tura noćnog veslanja na SUP dasci – SUP Glow Night Tour!

Naše more i naša obala su nešto posebno…ali noću postaju još i posebniji, obavijeni tišinom i mirom pod budnim okom mjeseca i zvijezda. Zaveslajte s nama, oslobodite se svih napetosti dok klizite površinom mora i samo uživajte u romantici usnulih jedrenjaka kraj kojih prolazite i igri svijetala koja dopiru s obale, i sve to u sigurnim rukama stručnog osoblja Metta Float tima.

Izlet je vođen, a ruta uključuje 1h30min veslanja na SUP dasci kroz mirno more zaljeva, što vam omogućava da zavirite u podmorski svijet te uživate u "paddlingu" na jedan posve nov i uzbudljiv način. Sve naše SUP daske opremljene su vodootpornim LED osvjetljenjem koje stvara super "cool" svjetleći spektakl. Pridružite nam se u Metta Float SUP centrima u Medulinu i Puli i ponesite sa sobom divnu uspomenu na jedno novo i jedinstveno iskustvo. Vjerujte nam na riječ, doživljaj je to koji se pamti cijelog života.

Kontakt, info i booking:
Metta Float centri Medulin (na plaži ispod hotela Sensimar) i Verudela ( plaža Punta i plaža Ambrela)
tel: +385 (0) 997709016
info@mettafloat.com
http://www.mettafloat.com

Povratak na vrh

Pogledajte još: